Úvod » Události

Soustředění Horní Počaply MD 2022

publikováno 15.08.2022 (aktualizováno 19.08.2022)

V neděli 14.8.2022 jsme opět zahájili naše pravidelné letní soustředění v Horních Počaplech. Osazenstvo dle pokojů: (Luky, Berny), (Kovy, Filip), (Dominik, Žumi), (Adam, Martin, Ošky, Fíla),(Jirka, MartinŘ, Abry), (Tada, Kuba, Zábr), (Pepa, Jindra, Dan, Jáša) plus dva trenéři :) Počasí nám zatím přeje, jídlo kluci chválí(oběd řízek s bramborem, večeře kari ryzoto). Hned po prvním tréninku máme první marody... ach jo, snad jsme si to už vybrali :(

V pondělí jsme trénovali, jak jen situace dovolila, žádná zranění nám nepřibývají, což je pozitivní, kluci nabírají tréninkové dávky. Odpolední trénink byl trošku kratší, neboť nás vyhnala bouřka. K obědu jsme měli kolínka s kuřecím masem na paprice a k večeři šunkofleky. Po večeři jsme si dali turnaj v ping-pongu.

Úterý bylo ještě teplejší, kluci statečně trénují, bojují s únavou, bolestí a horkem. Zatím vyhráváme ve všech směrech. K obědu byla sekaná, ale moc příznivců si nenašla, večeře byla oproti tomu super. Špagety v nich přímo mizely.

Středa byla stejná, jako předcházející dny. Kluci odolávají horku a dalším dávkám tréninkových cvičení. Únava je již značná, snad nám naše snažení přinese tížené ovoce. K obědu jsme měli vepřové maso s mrkví  a bramborem, k večeři pak kuřecí paličky s rýží.

Na čtvrtek dopoledne jsme si domluvili s týmem SD Libuše modelové utkání. Po obědě( uzené maso, knedlík, zelí) jsme potrénovali rozehrávku standartních situací. Po večeři (rajská s těstovinou) pak ještě odehráli malý zápas ve florbale. Aby jsme zachovali tradici, večer nemohl chybět Mazec.

Pátek je náš poslední den, takže rozcvička, zabalit, ještě nějaký ten fotbálek na cestu, oběd a tradá domu...... to to uteklo :o)

fotky ZDE

fotky z PU a florbalu ZDE

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery