Úvod » Události

Soustředění Horní Počaply 2021

publikováno 15.08.2021 (aktualizováno 20.08.2021)

Tak už se to opět po roce zase rozjelo, kluci jsou na pokojích a začínáme trénovat. Počasí slunečné, co si více přát.  Pro zasvěcené...."je krásně" :)

V neděli nás přivítalo osazenstvo sportovníhon areálu, jako již tradičně řízkem k obědu. Pak jsme si vybalili a šli trénovat. Kluci byli plni elánu a chuti, takže jsme potrénovali tři hodiny a šlo se na večeři(boloňské špagety). Následovala volná zábava, převážně ping pong.

Pondělí: zahájili jsme tradičně ranní rozcvičkou, dopolední trénink byl ve slušném tempu plný běhacích cvičení a k obědu kuře na kari s rýží. Po poledním klidu opět trénujeme. K večeři zapečené bramory s bůčkem, ale bylo to až k nevíře, kluci si i přidávali. Následoval turnájek ve florbalu, druhá večeře a spát.

Úterý: Počasí se nám zkazilo, ochladilo se a opravdu hodně fouká vítr. Kluci už jsou unaveni, ale statečně trénujeme. Máme první bolístky, tak snad se to spraví. K obědu byla sekaná s kaší. Po odpoledním klidu jsme opět tři hodiny trenovali až všem opravdu vyhládlo. K večeři domácí nudle se sýrovou omáčkou a slaninou kluci vzali útokem.

Středa: Únava nám narůstá, hlavně po ránu je problém rozhýbat stuhlé tělo, navíc řešíme puchýře, odřeniny a drobné svalové problémy. Po dopoledním tréninku a obědě, vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem, všichni zaslouženě odpočívají. Odpoledne jsme opět tři hodiny trenovali a hráli zápas téměř do vyčerpání. K večeři rýže a kuřecí maso v omáčce, pak drhá večeře a do hajan.

Čtvrtek: Dopoledne zkoušíme rozehrávku standartních situací, po obědě(guláš s knedlíkem) máme dlouhý polední klid až do přáteláku. Přátelák jsme odehráli s mladším dorostem Štětí, kde jen jeden kluk byl menší než já :) Kluci bojovali statečně, ale únava po soustředění byla moc velký nepřítel. Na výsledek jsme nehráli, ale přesto 1:2 není žádná ostuda. Následovala večeře, ryzoto a pak většinou sledování pohárových zápasů v televizi.

Pátek: Po snídani si balíme, zahrajeme si a po obědě jedeme domů.

Fotky ze soustředění ZDE

a pokračování ZDE

A další s fotkami ze zápasu  ZDE

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz