Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mistrovská utkání

MU Starší žáci "B"

publikováno 06.09.2020 (aktualizováno 15.10.2020)

SKD : Cholupice 7:1 (4:0)

Sestava: Jindra - Filip, KubaK, Zábr, Berny, Táďa, Dominik, Jára, Luky, Jáša, Žumi - Dan, Pepa, Jirka 08, Toby 08, Martin 08, Štefka

Soupeř se nesešel a tak jsme měli od samého začátku velkou výhodu. Hráli jsme v klidu, snažili se o držení balonu a soupeři nechali maximálně pár brejků, které skvěle likvidovali stopeři, golman nebo neschopnost soupeře zakončit do branky. My měli převahu a branku jsme zaznamenali rovnoměrně téměř každých deset minut. Přestože byla zima a vydatně pršelo, kluci si s chutí zahráli a zaslouženě zvítězili.

Branky: 2 Jáša a Žumi a po jedné Tobi, Táďa a MartinV.

 

 

Suchdol : SKD 1:3 (0:2)

Sestava: Zábr, Berny, KubaK, Ivan, Koubič, Matěj, Dominik, Luky, Táďa, Jáša, Žumi, Dan, Artur, Ošky, Jára, Štefka

Zápas se nevyvíjel plně dle našich představ, přestože jsme vedli od samého začátku nebyli jsme schopni hrát pohledný fotbal. Kombinace naprosto vázla, hráli jsme zbrkle, soupeř dobře běhal a napadal nás. Měli jsme slušné množství šancí, ale nedařilo se nám je přes výborného brankáře proměnit. Chvílemi jsme soupeře zatlačili, že bránil v deseti velké vápno, ale branka pro nás zůstala zakletá. Naopak několik brejkových akcí mohlo skončit pohromou. Nakonec tedy "jen" výhra 3:1.

Branky: Ivan, Matěj, Dominik

 

 

SKD: Avia Čakovice 0:6 (0:1) - 26.9.2020

Sestava:  Zábr, KubaK, Jára, Štefka, Pepa, Táďa, Dan, Jáša, DavidK., Artur, Adam, Berny

Zápas nám ovlivnila obrovská marodka. Soupeř byl poměrně neškodný, ale my neměli hráče. Do poločasu se hrálo vyrovnaně, měli jsme i pár možností na zakončení, ale ty jsme zahodili. Po přestávce nám již došly síly a soupeř si dělal co chtěl.  

 

ČAFC : SKD 1:5(0:2) - 20.9.2020

Sestava: Jindra, KubaK, Ivan, Filip, Berny, Dominik, Ryšavka, Jára, Matěj, Žumi, Táďa, Pepa, Zábr, Kovy

Soupeř byl poměrně neškodný, kluci hráli dobře dopředu a větsinu času útočili, zápas jsme měli neustále pod kontrolou. Střed nám skvěle sbíral balony a i obrana byla bezchybná, protě pohodový zápas.

Branky: 2 Ivan a po jedné Jára, Žumi a Matěj

 

SKD : Podolí 2:1 (1:0) - 12.9.2020

Sestava: Zábr - KubaK, Berny, Filip, Pepa - Jindra- Táďa, Dominik, Jáša, Jára - Žumi - Adam, Štefka, Nikolas

Zápas jsme začali dobře, měli jsme převahu i šance, ale nedokázali jsme vsítit branku. Postupem času se soupeř začal dostávat do hry, ale my byli ti kteří šli po brance Jáši do vedení. Zápas byl hodně fyzicky náročný a hned po přestávce se vyrovnala nejen hra, ale i skore. Rozhodnout ve svůj prospěch mohly obě strany, ale branku zaznamenal Žumi a my si mohli zakřičet vítězný pokřik.

Branky: Jáša, Žumi

 

 

SKĎ : Třeboradice 6:0 (2:0) - 6.9.2020

Sestava: Jindra - KubaK, Zábr, Filip, KubaS - Táďa, Dominik, HonzaŠ, Luky - Žumi, Jáša - Pepa, Berny, Jára, Štefka

Do našeho prvního domácího utkání za starší žáky jsme vstoupili velmi dobře, měli jsme lepší pohyb než soupeř, lépe jsme si nahrávali a dostávali jsme se do brankových příležitostí. Soupeř toho měl asi více odehráno nežli my na velkém hřišti, ale přesto jsme dokázali vsítit dvě branky ještě do poločasu, díky rychlejšímu přistupování k balonu. Po přestávce již soupeř odešel fyzicky a my přidali další čtyři branky, přičemž jsme jich mohli zaznamenat alespoň deset. Celkově kluci soupeře naprosto přehráli a do ničeho vážnějšího ho nepustili. Velká pochvala pro všechny zúčastněné.

Branky: 2 Žumi a Domča a po jedné Jáša a Jára

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery