Úvod » Mistrovská utkání

MU Starší žáci "A"

publikováno 06.09.2020 (aktualizováno 15.10.2020)

Přední Kopanina :  SKD 1:5 (1:3)

Sestava: Fíša - KubaS, Ivan, Filip, Martin, Matěj, Michal, Štěpán, Ryšavka, Tomáš, Piškot - Luka, Ošky, Koubič

Po celodením dešti nebylo hřiště v moc dobré kondici, nám to však nevadilo. Od samého začátku jsme byli aktivnější, soupeře jsme přehrávali a měli jsme převahu ve všech směrech. Branku jsme však zaznamenali až ve 20 minutě. Soupeř se snažil přidat na důrazu, nám se však dařilo dobře přenášet hru na křídla a pomoct přetíženému středu. Po přestávce odpor soupeře ochabl a my v klidu zápas dohráli, přestože se hrálo poměrně ve slušném tempu.

Branky: Luka, Tomáš, Michal, Ryšavka, Piškot

 

 

SKD: Bohemians 1:1 (1:0) - 3.10.2020

Sestava: Fíša, Martin, Ivan, Filip, KubaS, Ondra, Dominik, Ryšavka, Matěj, Štěpán, Tomáš - Piškot, Luky, Luka, Fíla.  Zápas se hrál celý ve velkém tempu. Soupeř byl běhavější, ale i mnohem více technicky vybavený. My oproti tomu zodpovědně bránili, snažili jsme se včas přistupovat a po počátečním náporu, který jsme dokázali eliminovat, jsme začali hrozit i ve hře dopředu. Což se povedlo Tomášovi, po pěkné akci po křídle.  Čekali jsme větší nápor, ale účinek byl opačný, od této chvíle jsme měli daleko více příležitostí k výletům k soupeřově bráně. Situace se nezměnila ani po přestávce. V 55. minutě přišlo vyrovnání, ale my přes ubývající síly stále statečně bránili a podnikali nebezpečné výpady k soupeřově bráně. Ke konci jsme zahodili několik tutovek a i soupeř měl k brance blízko, přesto se již stav nezměnil. Všichni kluci do jednoho zápas odmakali a skládám jim velkou poklonu za odvedený výkon.

Branka: Tomáš

 

 

Libuše : SKD 1:1 (0:1) - 26.9.2020

Sestana: Fíša, Ivan, KubaS, Ryšavka, Ondra, Matěj, Piškot, Fíla, Dominik, Filip, Luka, Michal, Žumi    Zápas byl ovlivněn obrovskou marodkou. Chybělo nám šest kluků základní sestavy a na naší hře to bylo znát. Navíc při rozcvičení se zranil Dáda. V prvním poločase jsme začali lépe než soupeř, ale nedokázali jsme vsítit branku, díky vynikající práci pomezního rozhodčího. Měli jsme více ze hry, snažili se o útočnou hru, ale místo toho jsme inkasovali z ojedinělé střely z velké vzdálenosti. Po přestávce jsme hru trochu uklidnili, snažili se o kombinaci, dostávali jsme se do šancí, ale zároveň jsme mysleli méně na obranu a tak byly šance na obou stranách. Vyrovnat se nám podařilo až 15 minut před koncem a chtěli jsme ještě zápas dotáhnout k vítěznému konci. Nakonec jsme však byli rádi za bod, neboť v poslední minutě vychytal Fíša penaltu.

Branka: Ryšavka

 

SKD: Olympia Radotín 4:4(3:1)  - 19.9.2020

Nastoupili: Fíša - KubaS, Ivan, HonzaŠ, Filip, Dáda, Ondra, Matěj, Ryšavka, Dominik, Tomáš - Fíla, Zábr, Piškot    Do našeho třetího zápasu jsme vlítli skvěle. V páté minutě se prosmýkl Matěj a už jsme vedli. Měli jsme značnou převahu, soupeř vůbec nestíhal a my přidali další dvě branky, nejprve Ryšavka po skvělém průniku a podruhé vlastní gól za kterým stál ale Dominik. Soupeř odpověděl ojedinělou akcí a povedlo se mu skórovat. Poločas  tedy naprosto jednoznačně v náš prospěch za stavu 3:1. Po přestávce jsme nezačali moc dobře, přestali jsme běhat a soupeř začal kombinovat a hrozit. Přesto jsme měli zápas naprosto pod kontrolou až do 41. minuty, kdy rozhodčí piskl faul kousek za polovinou a my nestlihli soupeřovu rychlou rozehrávku. Soupeř se dostal do laufu a my se cítili ukřivděni. O pět minut později jsme naprosto nesmyslně umožnili soupeři penaltu a bylo vyrovnáno. Za další minutu a půl soupeř šel do vedení a my se konečně probudili. Následovalo 20 minut ve kterých kluci útočili nepřetržitě a dobývali branku soupeře téměř v hokejovém zámku, ale více než vyrovnat se nám již nepodařilo. Škoda, že jsme se nechali takto rozhodit, ale za první poločas a posledních 20 minut musím kluky pochválit, protože tlak který vytvořili byl naprosto smrtící.

Branky: Matěj, Ryšavka, Dominik, Ivan

 

Union Vršovice : SKD 0:3 ( 0:3) - 12.9.2020

Nastoupili: Fíša - Martin, MartinP., Ivan, KubaS - Ondra, Honza - Matěj, Fíla, Štěpán - Tomáš - Ryšavka, Luky, Jáša, Piškot     Do zápasu jsme vstoupili ve velkém tempu, kluci šlapali úplně nádherně. Skvěle jsme napadali, výborně kombinovali a soupeře jsme pustili za celý poločas snad jen jednou ke střele. My naproti tomu zaznamenali tři branky v poměrně rychlém sledu v rozmezí dvanácti minut. První začal v 18. minutě Štěpán, druhou přidal Piškot a pět minut před koncem poločasu ještě jednu Martin. Po přestávce jsme trošku ubrali, mohli jsme přidat pár dalších branek, ale ubývalo nám sil. Přesto jsme udrželi pro golmana čisté konto. Za předvedenou hru následovali zasloužené ovace z publika. Dobrá práce pánové.

Branky:Štěpán, Piškot, Martin

 

 

 

Čechie Uhříněves : SKĎ 4:0 (2:0)  - 5.9.2020

Nastoupili: Fíša - Martin, MartinP, Ivan, KubaS - Štěpán, Ondra, HonzaŠ, Matěj - Dáda, Tomáš - Luky, Dominik, Fíla       Utkání jsme začali opatrně, stejně jako soupeř, ale my byli ti, co tvořili hru. Vzájemné oťukávání skončilo v 5.  minutě, kdy Matěj zaznamenal po pěkné akci branku. Soupeř bránil v deseti a my se snažili o další změnu výsledku, která přišla až v 26. minutě po střele z dálky od Ondry. Dále jsme měli velký tlak, několik šancí, ale urputně bránícího soupeře jsme už do přestávky neprostřelili. Po změně stran jsme opět pokračovali v dobývání soupeře, což se povedlo po skvělé indivudualní akci Štěpána v 10. minutě. Poslední branku zaznamenal Luky po rychlém průniku přes křídlo v 18. minutě. Nadále jsme měli navrch, ale změnu výsledku jsme již nezaznamenali. Vstup do soutěže se nám povedl a kluky za jejich výkon musím pochválit, škoda jen, že jsme nedokázali zužitkovat množství šancí ke vstřelení více branek.

Branky: Matěj, Ondra, Štěpán, Luky
 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz