Úvod » Události

Soustředění Horní Počáply 2019

publikováno 12.08.2019 (aktualizováno 22.08.2019)

Čtvrtek - je nádherný den, krásné azurové nebe, sluníčko opaluje, ale kluci nás trošičku dopalují. Myslím, že někteří rodiče se budou muset smířit s tím, že někteří kluci přijedou domu roztrženi na dvě půlky. V některých případech si myslím, že budou i rádi :o) Ne, teď vážně, kluci už jsou unaveni, ale statečně pokračujeme v tréninku. Ještě máme před sebou spoustu práce a zábavy. Po obědě(vepřo-knedlo-zelo) a následném oddechu jsme potrénovali trestňáky a rohy. Zájemci si dali zápas v rugby, ostatní si zahráli fotbálek nebo se cákali v bazénu. Po večeři(pepř s kolínky a vepřovou kýtou) máme volnou zábavu.

Fotky ZDE

 

Středa měla, alespoň co se počasí týče, pomalejší rozjezd, ráno bylo poměrně chladno, ale když jsme šli trénovat, již bylo vedro. Dali jsme si nějaké nové souboje, střelbu a cvičení na paměť a techniku. Po obědě(karbanátek s kaší) jsme odpočívali na přátelák s Roudnicí. Přátelák se myslím celkem povedl, kluci si opravdu mákli, odehráli jsme celkem 105 minut  a kluci si šáhli na dno. Nějaké drobné šrámy si ze zápasu odnesli, ale nic zásadního. Zítra se tedy všichni pustíme s vervou do dalších cvičení.

Fotky ZDE

 

Úterý bylo ve znamení proměnlivého počasí. Ráno jsme měli rozcvičku za mírného deště, po snídani až do oběda( kuřecí stehno s bramborem) jsme si užívali krásné slunečné letní dopoledne, kdy se kluci chodili svlažovat do bazénu při posilovacím tréninku a odpolední trénink, který jsme zaměřili na standartní situace jsme měli deštivý a to až natolik, že jsme ho museli zkrátit. Následuje sušení věcí a odpočinek :o) Po večeři (palačinky) jsme si šli vyzkoušet nohejbal a jak jinak florbal. Zájemci sledovali i přátelské utkání dorostu Libuše, kteří jsou zde také na soustředění. Moc jsme, ale venku nepobyli neboť nás opět zahnal vydatný déšť.

Fotky ZDE

 

Noc z neděle na pondělí nám propršela, ale když jsme se vydali na dopolední trénik již bylo příjemně a jen mírně mrholilo. Dopoledne jsme vyzkoušeli pár nových cvičení a po obědě(kuřízek s bramborem) jsme přidali pár dalších plus pár starých osvědčených a navíc jsme si zahráli na celé hřiště, což myslím mělo největší úspěch. Přestože všichni již projevují známky únavy, po večeři(ryzoto) většina opět řádila na florbale, jen osm kluků šlo na ping-pong. Večer ještě kluci koukali na film, opět máme štěstí, je zde kinoautobus stejně jako vloni.

Fotky ZDE

Uplynul rok a již jsme opět zde. Dnes jsme si po uvítacím obědě( vepřový guláš s rýží) dali dvojitý trénink. Bylo opravdu teplo a kluci si na úvod docela mákli, ale po večeři( kuřecí maso na pepři s bramborem) ještě klasicky vyrazili na florbal. Snad jim to vydrží :) Už máme pár bolístek (malé kopačky, puchýře, bolavé koleno....) Snad u toho zůstane. Rozdělení kluků na pokoje: Martin, Fíla, Jáša, Dáda - Jindra, Kovy, Jára - Berny, Jirka, Séba, Kája - Adam, Pepa - Kuba, Dominik, Filip, Žumi - Vlčák, Luky.

Fotky ZDE

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz