Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mistrovská utkání

21. kolo 8.a 9.6.

publikováno 10.06.2019

Na druhý červnový víkend vyšly oběma týmům závěrečné zápasy v našich soutěžích. Obě soutěže již byly rozhodnuty a tak tedy v posledních zápasech již o nic nešlo, čemuž byla přizpusobena i nominace. Tým vedený u nás jako "B" skončil na vynikajícím pátém místě se 30 body a skore 85:83. Tým vedený jako "A" svou soutěž vyhrál se 46 body a skore 88:30.

Vsobotu 7.6. se tým "B" utkal na domácím hřišti s našimi sousedy z Březiněvsi. Soupeř si přivezl to nejlepší, co se na jejich trávnících pohybuje. Nastoupili: Kovy, KubaK, Berny, Luky, Dan, Adam, Jirka, Seba, Zábr, KubaF, Kája, Pepa. I když skore vypadá hrozivě, hra byla po většinu zápasu vyrovnaná a i my jsme měli několik možností ke srovnání skore. Na druhou stranu musím uznat, že jsme se dopouštěli velkého množství chyb a soupeř nás tvrdě trestal. Celkem tedy 1:11 (1:3)

Branka: Dan

V neděli 8.6. odehrála druhá parta svůj zápas na hřišti v Čakovicích proti Střížkovské akademii. Nastoupili: Táďa, Domča, Fíla, Filip, KubaS, Jáša, Martin, Štefan, Jindra, Žumi, Jára, Tomík. Soupeř se na nás po taktické stránce velmi dobře připravil, za to my jsme zápas pojali čistě jako přáteláček. Začali jsme velmi dobře kombinačně, drželi jsme balon, vše okolo vápna, ale to bylo tak z naší strany vše. Soupeř bránil v sedmi své vápno a snažil se o rychlé brejky. Ty měl za poločas snad tři z čehož proměnil dva. Za nás snížil po krásném průniku Fíla. Po přestávce již kluci přidali nasazení (smířili se s tím, že to bude bolet) a začali bojovat a více střílet. Soupeř pokračoval v totálním bránění, vítr z plachet jim sebrala branka Jáši a obrat dokonal Domča. Kluci poslední zápas vyhráli nejen pro rodiče, ale také pro sebe, aby si mohli zakřičet oblíbené.... tak jsme první no a coooo...... Celkem tedy poslední vítězství 3:2 (1:2)

Branky: Fíla, Jáša, Domča

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery