Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mistrovská utkání

MŽ - 11.kolo 23. 3. 2019

publikováno 25.03.2019

SK Ďáblice : Čechie Smíchov : 4:2. Nastoupili: Tomík, Jára, Adam, Pepa, Sebastian, KubaK., KubaF., Kovy, Filip, Kája, Jirka, Berny, Luky.
Dnešní zápas se hrál za krásného jarního počasí. První poločas byl vyrovnaný a bylo to čekání, kdo dá první gól. Kluci měli nervozitu na kopačkách a vzadu nás podržel v bráně jak Kuba tak na stoperu Filip. Po některých nahrávkách ze středu hřiště jsme se dostávali do šancí, bohužel naše šance končili vedle brány, nebo na brankáři soupeře.
Tak, že po první půlce 0:0.
V druhém poločase kluci přidali na důrazu a bojovnosti ( Jen někteří ) :-) a neslo to své ovoce. Během deseti minut jsme vedli 4:0. To některé hráče ukolébalo na tolik, že nás soupeř začal přehrávat a snížil na konečných 4:2. Kluci si to začali uvědomovat a zase se vrátili do zápasu a soupeře už k ničemu nepustili. Góly: 2x Pepa, 1x Jára a Seban. Nejlepší hráči zápasu : Filip, Tomík a Berny.
Co se mi nelíbí : Někteří hráči neustále nedávají pozor a dělají blbosti, když jim trenéři něco vysvětlují, radí a snaží se jim pomoct. Jsem pro srandu a sem, tam pro nějakou tu blbůstku, ale něco už je moc. Bohužel se jedná o hráče, kteří to nejvíce potřebují, o to je to smutnější. Nebudu jmenovat, oni vědí.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery