Úvod » Mistrovská utkání

MŽ - 1.kolo 8.9.2018

publikováno 09.09.2018

A je to tu. 8.9.2018 jsme se vrhli do dvou samostatných soutěží mladších žáku. Doma na UMT jsme odehráli zápas proti týmu Slovanu Bohnice a venku na trávě proti Čechii Smíchov.

SK Ď : Slovan Bohnice 7:0 (3:0). Sestava: Jáša - Martin, Filip, KubaS - Táďa, Domča, Fíla - Dáda - Jirka Dresler, Tomáš, Filip Grof. Do zápasu se stejně starým soupeřem jsme vstoupili velice dobře, po čtyřech minutách jsme vedli 2:0 a vypadalo to, že to bude velice snadný zápas. Po druhé brance jsme se přizpůsobili hře soupeře a hra se vyrovnala. Třetí branku jsme dali až chvilku před přestávkou a poločas tedy skončil 3:0. Po přestávce se naše hra obrovsky zlepšila, hrálo se jen na jednu branku, míč jsme soupeři půjčovali naprosto minimálně, kluci hráli téměř hokejový zámek, ale soupeř bránil s vypětím všech sil a my neměli střelecké štěsí. To jsme prolomili až ve 20. minutě a poté přidali ještě další tři kousky. Za hru ve druhém poločase musím klukům vyseknout velikou pochvalu, hráli opravdu velice pěkně.

Branky: 2 Táďa, 2 Jáša, 1 Fíla, 1 Jirka  Dresler, 1 Dominik

 

Čechie Smíchov : SK Ď 0:8 (0:5) Sestava: Kuba K, Honza B., Dominik Z., Adam, Luky, Žumi, Jára, Tomík,  Martin Vokatý, Matouš Postupa, Tobias Přenosil. Utkání na Smíchově jsme odehráli také proti ročníku 07. Kluci předvedli perfektní výkon a hráli na maximální počet nahrávek. Ani jeden gól nebyl náhodný. Prostě fotbal, jak má být. Kluci podali velký výkon a předvedli skvělé nasazení.

Branky: 3 Žumi, 2 Jára, 2 Matouš Postupa, 1 Tobias Přenosil

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery