Úvod » Události

Soustředění Horní Počáply 2018

publikováno 16.08.2018 (aktualizováno 26.08.2018)

Pátek 24.8.2018 . Po snídani balíme, při tom nám poprvé za soustředění prší. Naštěstí se rychle vypršelo, takže jsme si ještě dali pořádně do těla při tréninku a po obědě (řízek s bramborem) jsme se vydali dom :) Všechny kluky musím moc pochválit za celé soustředění, jak pracovali v obrovském vedru a doufám, že naše snaha bude znát při mistrovských utkáních. Můj velký dík patří Jardovi a Petrovi za skvělou spolupráci a věřím, že to pro všechny zúčastněné byl příjemně ztrávený týden.

 

Čtvrtek 23.8.2018 - Už se zase pečeme na Slunci, ale kluci přesto trénují. K obědu karbanátek s kaší, téměř všichni snědli všechno. Odpoledne máme opravdu dlouhý polední klid, protože večer hrajeme přátelské utkání proti Roudnici. Kluci se popasovali se snámým soupeřem o poznání lépe než v lonském zápase. Po večeři (ryzoto) jsme si ještě dali florbálek a šlo se do hajan.

Foto ZDE

Středa 22.8.2018 - Počasí je ucházející, trénujeme na hlavním hřišti, takže si všichni pochvalují skvělou travičku. K obědu je kuře s bramborem. Po odpoledním klidu hrajeme modelové utkání. Stínem na dnešním dni je drobné zranění Tomáše. Po večeři (těstoviny se sýrovou omáčkou) jsme se rozdělili na nohejbal, ping-pong a klid, protože kluci už toho začínají mít dost :) Ještě jsme měli dnes jednu zajímavost, kluci při tréninku sledovali zásah místních hasičů. Vedle areálu chytla suchá tráva, ale požár se podařilo uhasit ještě před příjezdem hasičů.

Fotky ZDE

Úterý 21.8.2018 - Dnes je k nám počasí milosrdnější, chvilku svítí, chvilku jsou mraky. Po tréninku měli kluci k obědu smažený sýr a k mému velkému překvapení někteří ho neradi. O poledním klidu se někteří dobrovolníci osvěžili v bazénku :) Odpoledne těžký trénink a k večeři opečené klobásy a pak nohejbal.

Fotečky ZDE

Pondělí 20.8.2018 - Dopoledne trénink, oběd variace na znojemskou s rýží, po odpoledním klidu další trénink a po večeři (buřtguláš)ping-pong. Klukům už je opravdu horko a to jsme tu teprve druhý den. Kluci se pořád máčí v bazenku, mají velký příjem tekutin, zkrátka se snažíme s počasím bojobat, co to jde.

Fotky ZDE

Neděle 19.8.2018 - Tak už jsme opět po roce zde :) Oběd vepřová kotleta s bramborem, ubytovat se a hurá na trénink. Kluci už se nemohli dočkat. Po večeři( šunkofleky) jsme si dali turnaj ve florbale, pak měli kluci volnou zábavu, ale většina využila vítaného zpestření a šla se dívat na letní kino. Rozdělení do pokojů: 18:Dominik Táďa, Kubas, Filip 14: Pepa, Kiki, Dáda, Jáša, 11: Tomík, Jára 16: Fíla, Adam, Martin 1: Kája, Dan 13: Kovy, Jindra, Tomáš 8: Honza, Luky

Pár fotek ZDE

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery