Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Březiněves

publikováno 26.06.2018

V neděli 24.6.2018 jsme se zúčastnili třikrát odloženého turnaje v Březiněvsi. Turnaj byl pro sedm týmů (5+1) hraných systémem každý s každým 1x17 minut. Postavili jsme dva týmy. Ďáblice modří- sestava: Jindra, Filip M, Honza K. Kryštof, Jára, Táda, Pepa, Kája, Tomík. První zápas jsme nastoupili proti týmu Loko Vltavín, hravě jsme si poradili a soupeře porazili 4:1. Druhý zápas se hrál proti týmu Březiněves- oranžový a kluci je deklasovali 11:0. Další zápas a zase Březiněves, tentokrát Červení. Po dost okatém připískávání domácího trenéra (Rozhodčího) prohra 2:5. Nebýt rozhodčího, který byl hodně nakloněn domácím, tak to bylo krásné a vyrovnané utkání. Třetí zápas jsme hráli Ďáblice- Modrá: Ďáblice Bílá. Krásný zápas a zasloužená remíza 0:0. Čtvrtý zápas hráli kluci proti týmu ze Kbel, a ačkoli se soupeř dostal jednou na naši polovinu, tak víc jak remíza 1: 1 z toho nebyla (prostě smůla, smůla, smůla), ale kluci hráli perfektně.
Pátý zápas a třetí v řadě bez odpočinku hráli kluci proti Bášti jen s jedním obráncem, neboť se Honzovi Kováčikovi udělalo zle. Kluci se rvali, ale už nebylo kde brát.
To stačilo jen na 4. místo. Ale i tak musím vyzdvihnout výkon Kryštofa a Filipa Melzera. Góly: 6x Kryštof,3x Jára, 2x Táda, Tomík, Honza K, Filip M, 1x Jindra.

Dáblice Bílá odehrála turnaj v sestavě: Dominik, Dan, Tomáš, Luky, Adam, Fanda, Honza, KubaS, Kuba.

Ďáblice Bílá: Březiněves zelená 3:1

Ďáblice Bílá:Kbely 3:1

Ďáblice Bílá:Bašť 4:1

Ďáblice Bílá:Ďáblice modrá 0:0

Ďáblice Bílá:Vltavín 1:1

Ďáblice Bílá:Březiněves oranžová 8:0

Góly: Domča 7, Dan 4, Tomáš N. 3, Luky 2, Adam 1, Fanda 1, Honza B. 1

Kuba Krejčí byl vyhlášen nejlepším brankářem na turnaji.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery