Úvod » Turnaje a zápasy

Memoriál Martina Horvátha 8.5.2018

publikováno 09.05.2018

Již druhý ročník Memoriálu Martina Horvátha se konal 8.5.2018 v Ďáblicích a jak je zvykem turnaje se zúčastnili především kluby ve kterých Martin hrál. Letos to byly týmy SK Ďáblice 2008 a SK Ďáblice 2007, Bohemians Praha 2008, FK Příbram 2008, Votice 2007, Benešov 2007 A a B, Meteor 2008.

Naši borci se utkali za horkého a slunného dne v základní skupině turnaje s mužstvy:Příbram, Benešov a Bohemians 1905.  

Příbram jsme porazili 7:1 a ačkoli výsledek je jednoznačný, při hře to tak nevypadalo. V začátku tohoto zápasu nás podržel perfektně chytající Jáša!!!!  A pak se naše mašina rozjela.... 

Následoval zápas s Benešovem, remíza 3 : 3. V zápase  jsme cca po pěti minutách prohrávali rozdílem jednoho gólu, ale kluci zařadili vyšší rychlostní stupeň a skóre zápasu otočili na 3:1. Tento stav trval ještě dvě minuty před koncem zápasu, ale soupeř stihl vyrovnat a tak beru remízu jako zaslouženou. 

Nejtěžší soupeř nás, ale teprve čekal. 

Bohemians 1905! I v tomto zápase kluci ukázali charakter, vůli a neskutečnou bojovnost!!!!! Soupeř byl techničtější a nebudeme si nic nalhávat, fotbalově lepší. Ale jak jsem již zmiňoval nic neporazí odhodlanou partu Ďáblic, která tento zápas opravdu odehrála srdíčkem a ohromným nasazením, jaké jsem u kluků snad nikdy neviděl! Smekám a děkuju za takový výkon!!!

Výhra 4:2!!!!!

Tyto výsledky nás vynesli na první místo ve skupině !!!!

Následoval zápas o finále s Meteorem. Ten skončil druhý ve druhé skupině.

Kluci zápas vyhráli 2:0, ale bylo vidět, že toho mají plné zuby a únava se pomalu začala projevovat. To nemění nic na tom, že jsme ve FIINÁLE!!!

Ve finále jsme nastoupili proti týmu z Vršovic - Bohemians 1905.

Kluci moc a moc chtěli, ale síla už nebyla….Zápas o první místo jsme prohráli 0:2 a celkově jsme brali 2 místo, což považuji v konkurenci velmi kvalitních týmů za velký úspěch!!!

Kluci děkuju hráli jste super!!!!!

Díky patří rodičům, divákům a rodičům od týmu 2008, kteří nás perfektně povzbuzovali a celou dobu fandili!!

Góly nevypisuji úmyslně, neb se na nich podílel celý tým a je jedno kdo je dal. Jarda!!!

 

Fotky ZDE - děkujeme Mirkovi

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery