Úvod » Turnaje a zápasy

Ďáblíkův turnaj 24.3.2018

publikováno 25.03.2018

V sobotu 25.3.2018 jsme na domácím hřišti za příznivého počasí odehráli již 7. ročník Ďáblíkova turnaje pro týmy přípravek. Do turnaje jsme nasadili dva týmy ve složení. Modří - Jáša - Honza K., Fíla, Kuba K. - Martin, Kryštof, Filip M. - Jára - Dan, Adam. Červení - Jindra - Honza B., Kuba S., Kuba Štajnc - Luky, Dominik, Táďa - Dáda - Martin Vokatý, Péťa Pokorný, Tobík Přenosil. Turnaj byl velice solidně obsazen, hrálo se na dvě skupiny po pěti týmech systémem každý s každým a poté následovali utkání o umístění.

SKD Červení: Spartak Kbely (4:0) Kluci měli na první zápas velmi přijatelného soupeře, díky čemuž se dostali do herní pohody, která je nasměrovala celým turnajem. V pohledném utkání v poklidném tempu celkem snadné vítězství.

Branky: 2 Dáda, 1 Tobias a Luky

SKD Červení : Plzeň Petřín (2:1) Utkání, ve kterém jsme měli navrch herně, ale výsledek byl dlouho vyrovnaný. Přesto jsme dokázali ho dovézt do vítězného konce.

Branky: Dominik, Luky

SKD Červení : FC Háje (1:0) Utkání s tímto soupeřem jsou vždy velice vyrovnaná, o to více nás těší, že tentokráte jsme ho dovedli do vítězného konce.

Branka: Martin Vokatý

SKD Červení : SK Roudnice n/L (1:5) Toto bylo zcela jednoznačně nejtěžší utkání ve skupině, navíc poznamenané odchodem Honzíka B. do druhého týmu, kde se zranil Honza Kováčik. Roudnice naši obranu naprosto rozložila a ukázala svoji sílu.

Branka: Dominik

Tým červených skončil v tabulce na druhé pozici a postoupil do semifinále proti vítězi druhé skupiny.

SKD Červení :  Vysočina Jihlava (4:2) Náš soupeř přijel nejen z největší dálky, ale zároveň je to tým zcela jiné úrovně, což se ukázalo celkem brzy. Začátek byl sice zcela v režii soupeře, ale v závěru již naši zvedli hlavy a dokázali vzdorovat se ctí.

Branky: Dominik, Dáda

SKD Červení: SK Slaný (0:1) V zápase o třetí místo jsme měli navrch, měli jsme nejen vice balón, ale i více brankových příležitostí, přesto branka těsně před koncem rozhodla o tom, že tento tým po velice solidním turnaji zůstal bez medaile. Určitě všichni zaslouží velkou pochvalu, speciální poděkování náleží borcům od ročníku 08, kteří zaskočili za naše marody a ukázali svoji kvalitu.

SKD Modří : Čechie Kralupy (0:0) První zápas proti známému soupeři jsme hráli opatrně a možná až přehnaně s respektem. Ani soupeř ani my jsme se do vážnější příležitosti nedostali a tak zápas skončil zaslouženou bezbrankovou remizou.

SKD Modří : Vysočina Jihlava (0:2) Soupeř šel poměrně brzy do vedení, které si v průběhu zápasu pojistil. Naše hra byla naprosto bezzubá a soupeřovu branku jsme téměř neohrozili.

SKD Modří : SK Slaný (0:0) Hra byla od samého začátku vyrovnaná, dokázali jsme se dostat několikrát k zakončení, ale trestuhodně jsme šance zahodili. Zápas klidně mohl skončit 3:0, ale neskončil.

SKD Modří : TJ Březiněves (0:1) Opět vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, s naší drobnou převahou, ale branku se nám opět nepodařilo vsítit, naopak v poslední minutě, kdy jsme vše vrhli do útoku, jsme inkasovali. Tento tým tedy bez vstřelené branky skončil na posledním místě a utkal se o devátou pozici s týmem Spartaku Kbely.

SKD Modří : Spartak Kbely (2:0) V utkání, kde už v podstatě o nic nešlo, jsme konečně zaznamenali branku, uklidnili se a zvítězili. Přesto si myslím, že tým v tomto složení měl zcela jistě na lepší umístění. Jak se říká: "Ne každý den je, ale posvícení" :) tak snad příště to bude lepší :)

Celkové umístěné turnaje: 1. Jihlava 2. Roudnice 3. Slaný 4. SKD červení 5. Plzeň 6. Březiněves 7. Háje 8. Kralupy 9. SKD modří 10. Kbely

 

 

Fotky od Mirka ZDE  -moc děkujeme

Fotky od Jíťi ZDE

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery