Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Hamr - 25.2.2018

publikováno 28.02.2018

Turnaj jsme začali proti týmu SK Horní Měcholupy A, kluci do zápasu vlétli s nadšením a odhodláním soupeře zničit. Ačkoli jsme byli neustále na soupeřově půlce, tak jsme naši převahu nedokázali potvrdit gólem a remizovali jsme 0:0.

 Následoval zápas s ČAFC Praha B, který pro nás skončil porážkou 0:2, ale horší jsme nebyli jen jsme naše šance neproměnili.

Další zápas jsme hráli znovu proti ČAFC Praha, ale tentokrát A tým. A světe div se Čafka byla nebezpečnější, ale tentokrát jsme to byli my, kdo dal gól a první vítězství bylo naše!!! Výhra 1:0!!

Následný zápas znovu proti SK Měcholupy, tentokrát B. a naše prokletí pokračovalo, tyčky, břevna, mraky střel a jeden protiútok a prohrávali jsme 1:0. Naštěstí to kluky nepoložilo a dvě minuty před koncem srovnali na 1:1 a tím to výsledkem zápas i skončil.

Nejtěžší zápasy nás ale čekali, Akademie Praha a Union Vršovice. Tady se, ale projevila síla našeho mužstva a po perfektních výkonech a změny rozestavení jsme porazili Akademii 1:0 , Vršovice 2:0 a to nás vyneslo na konečné druhé místo, za což klukům gratuluju a zároveň děkuju.

Branky: 2 Domča, 2 Táďa, 1 Jára

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery