Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Zbuzany 3.2.2018

publikováno 03.02.2018

První letošní turnaj jsme odehráli ve Zbuzanech 3.2.2018 ve složení: Kryštof, Kuba S., Fíla, Jindra, Dáda, Jáša, Štefan, Dominik, Táďa. Postupně jsme se střetli s týmy:

SKD : Mělník (7:0) - Začali jsme až neskutečně ve velkém stylu. Většinou nám první zápasy dělají problémy, ale tentokrát nevím, jak jinak bych měl tento zápas shrnout, než že to byl přímo koncert. Takhle dobře snad kluci ještě nehráli.

Branky: Jáša, 2 Dáda, Táďa, Štefan, Dominik, Kryštof

SKD : Sedlčany (3:2)  - Nezačali jsme špatně, ale od samého začátku bylo vidět, že soupeř je na jiné úrovni, než ten předchozí. Třihrát jsme vedli, ale soupeř vždy dotahoval. Kluci opravdu zodpovědně hráli, jako parta a zaskakovali za sebe.

Branky: Dáda,2 Dominik

SKD: Ústí n/L (1:0) - Další těžký zápas. Hráli jsme velice důsledně od zadu, soupeře jsme téměř k ničemu nepustili, měli jsme asi tři tutovky, ale nakonec pouze 1:0 po průniku Dominika přes půl hřiště.

Branky: Dominik

SKD : Slaný (1:1) Odehráli jsme vyrovnané utkání, kde jsme byli malinko lepším týmem, díky důraznému a včasnému dostupování soupeřových hráčů. Sice jsme většinu zápasu vedli, ale na šance asi 4:3, neuznané branky 1:1, takže i celková remiza byla myslím celkem spravedlivá.

Branka : Fíla

SKD: Vyšehrad (4:0) Poslední zápas nás nezastihl v nejlepší koncentraci. Nemohli jsme se dlouho dostat do tempa a až teprve po druhé brance jsme se uklidnili a utkání dohráli v poklidu.

Branky: 2 Dáda, Táďa, Kryštof

Mé konečné hodnocení je v tomto případě jednoduché. Kluci mi udělali obrovskou radost a troufnu si říct, že odehráli svůj nejlepší turnaj vůbec, samozřejmě s ohledem na kvalitu soupeřů. Zaujali jsme hlavně obětavou a fyzicky náročnou hrou dozadu, kdy se kluci skvěle vraceli a doplňovali.

Umístění: 1. SKD, 2. Sedlčany, 3. Slaný, 4. Ústí.....

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz