Úvod » Události

Winter league 2018 - Střešovice

publikováno 14.01.2018 (aktualizováno 13.03.2018)

11.3.2018  - SKD : Dobřichovice  (9:1) Nastoupili: Jindra, Kuba K., Fíla, Kuba S., Dominik, Táďa, Filip M., Jára, Honza K., Luky, Martin. Na hřišti jsme nenechali nic náhodě a kluci se do soupeře zakousli a až na pár brejků, soupeře k ničemu nepustili. Po prvních třiceti minutách jsme vedli 4:0. Při pár šancích soupeře nás v prvním poločase podržel Jindra fantastickými zákroky. Druhý poločas kluci nepolevili a Dobřichovickým umožnili vstřelit pouze jeden gól, a to bylo vše. Druhý poločas kluci vyhráli 5:1 a celkem zápas skončil naším vítězstvím 9:1!!!!! Po zápase si kluci převzali ocenění, medaile a nějaké sladkosti za již zmiňované páté místo.!! Chtěl bych kluky pochválit všechny do jednoho, za bojovný výkon a chytrost ve hře i při zakončení.

Góly: Jára 4, Dominik a Filip. M. 2, Jindra 1.

 

4.3.2018 - SKĎ : Střešovice (11:1) Nastoupili: Jindra - Štefan, Honza B., Honza K. - Táďa, Dominik, Filip - Jáša - Jára, Adam, Martin. Začali jsme naprosto s despektem a hned od začátku jsme vsítili tři rychlé branky a troufám si říci, že bylo po zápase. Soupeř se moc k naší brance nedostával, klukům se dařilo, ale na druhou stranu musím uznat, že stále ještě jsme si nezvykli na velikost hřiště. Na tom musíme ještě hodně zapracovat.  V poločase 7:1, Druhá půle 4:0. Výborně se dnes klukům dařilo napadat soupeřovu rozehrávku. Všichni zúčastnění odehráli velmi dobré utkání a pochvala je na místě.

Branky: 3 Adam, 2 Táďa, Jára, a po jedné Filp, Martin, Dominik, Jáša

 

25.2.2018 - SKD : Dolní Počernice (2:1) Nastoupili: Jáša - Martin, Honza B., Štefan - Dan, Dáda, Luky - Pepa - Martin Vokatý, Jirka Tresner, Adam. Za pořádně mrazivého dne jsme byli vděčni za sluneční paprsky, které učinili počasí snesitelné. Kluci odehráli dva naprosto rozdílné poločasy. V tom prvním jsme hráli v chumlu, s minimem přihrávek, špatnou bojovností a zcela zaslouženě jsme ho prohráli 0:1. Po přestávce šel na hřiště, ale úplně jiný tým. Kluci šlapali výborně a soupeře jsme značně přehrávali, dařilo se obvzlášť Štefanovi, který měl svůj den a dařilo se mu ve hře jeden na jednoho. Všichni bojovali a snažili se, měli jsme množství šancí, ale teprve až v polovině druhé poloviny zaznamenal branku Martin. Po pár minutách přidal druhou Martin Vokatý, který zůstal věrný své bilanci jedné branky v každém zápase ve kterém za nás nastoupil. Za hru ve druhém poločase zaslouží všichni velkou pochvalu. Velké díky i Jirkovi a Martinovi za výpomoc.

Branky: Martin, Martin Vokatý

 

28.1.2018  - SKĎ : Nebušice (1:3) Nastoupili: Jindra - Kuba K., Fíla, Honza K.- Filip M., Dominik, Táďa - Jára - Luky, Dan, Honza B. Zápas jsme nezačali vůbec špatně, kluci hráli aktivně, měli jsme mnohem lepší pohyb než soupeř a podařilo se nám po krásné akci ujmout vedení. Soupeř trošku přidal, ale přesto jsme byli na hřiši lepším týmem a to i po vyrovnávací brance, poločas tedy 1:1. Celou druhou polovinu jsme chtěli vsítit branku, měli jsme zcela určitě více šancí než soupeř, ale chyba 10 minut před koncem nám zlomila vaz. Kluci se ještě pokusili v závěru o cosi ve stylu "power play", ale dostali jsme jen gól do prázdné brány. (0:2) Přesto se mi dnešní výkon velice líbil, nejvíc bych chtěl pochválit Kubu K., Fílu a Jindru, kteří dnes podali nejlepší výkon. Ostatní zahráli také velice dobré utkání a jako tým rozhodně udělali dobrý dojem.

Branka: Dominik

 

21.1.2018 - SKĎ : Kunratice (4:1) Nastoupili: Jára, Táďa, Dominik, Martin, Fíla, Filip M., Honza K., Jáša, Pepa, Jindra. Kluci si připsali v zimní lize premiérové vítězství proti týmu Kunratic.Všichni zaslouží pochvalu za první poločas a hlavně jeho začátek. Jak na soupeře vlétli a ke své brance ho pustili po patnácti minutách hry. To je začátek jak má být!!! Nedělám to, ale chtěl bych vyzdvihnout výkon Tadeáše, kterého jsem tak dobře ještě hrát neviděl, k dokonalosti to chtělo jen dát ještě gól. Jen tak dál! V druhém poločase kluci zjistili, že nemusí hrát na sto procent a hned jsme dostali gól, ale hned jsme odpověděli také gólem a soupeře již k ničemu nepustili. Naopak jsme ještě krásnou střelou Filipa Valáška, tak z osmnácti metrů trefili ještě břevno a následně tyč. Za trenéra spokojenost. Jarda

 Branky: 2x Pepa 1x Domča 1x Filip. M

14.1.2018 -  SK Ď : FC Háje (1:3) První zápas zimní ligy pořádané SK Střešovice 1911 jsme odehráli v neděli v poledne proti týmu FC Háje. Sestava: Jindra - Kuba K., Kuba S., Honza B.- Štefan, Kryštof, Luky - Dáda - Dan, Tomáš N. Vzhledem k tomu, že to byl první zápas, čekalo nás velké množství novinek (rozestavení 7+1, rozměry hřiště, hrací doba, ofsajd, rozehrávání brankáře, střídání....). Vstup do zápasu jsme naprosto nezachytili a soupeře jsme nechali v klidu vsítit branku. S postupem doby se naše hra lepšila, hrálo se naprosto vyrovnaně, ale bez branek na obou stranách. V poločase tedy 0:1. Po přestávce jsme měli řadu pološancí a zvýšený tlak znamenal vyrovnání. Místo, abychom pokračovali, nechali jsme soupeře několikrát přejít až k našemu brankáři, který několikrát zachránil, ale nakonec byl překonán. Následně jsme se tlačili do útoku za cenu otevřené obrany, a jelikož se nám nepodařilo vsítit branku, 2 minuty před koncem soupeř poupravil výsledek na konečných 1:3. Celé utkání bylo naprosto vyrovnané, i když musím uznat, že naši brankáři měli více práce, což bylo způsobeno hlavně naší nepřesností v přihrávkách a zbrklostí v zakončení. Naším nejlepším hráčem byl dnes Kuba K., překvapivě zahrál i Dan, oproti tomu tradiční opory dnes měli ve svém výkonu rezervy. Přesto hodnotím dnešní utkání velice kladně a všechny zúčastněné musím pochválit za odvedený výkon.

Branka: Jindra

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz