Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Zbuzany 25.11.2017

publikováno 26.11.2017

 V sobotu 25.11.2017 jsme týden po konci sezony zahájili zimní přípravu turnajem ve Zbuzanech.Nastoupili: Jindra, Fíla, Kuba S., Kryštof, Adam, Jáša, Honza B., Lukáš. Jelikož se z turneje několik týmů odhlásilo na poslední chvíli, došlo k několika změnám, ale my si tedy rozhodně stěžovat nemůžeme. Jednou, z pro nás pozitivních změn byla délka utkání, která se prodloužila na 20 minut. Utkali jsme se tedy postupně s týmy:

SK Ď : SC Xaverov - 3:3 Začali jsme klasicky, to znamená ospale a po pár minutách jsme již prohrávali 1:0. Poté, co se kluci rozkoukali  začali hrát opravdu slušně a přidali i tři branky, měli jsme značnou převahu, ale naprostou nekoncentrovaností v posledních dvou minutách jsme soupeři darovali bod.

Branky. Honza B., Adam, Kryštof

SK Ď : Rapid Psáry 1:0 Udělali jsme změnu na postu brankáře a kluci začali hrát mnohem zodpovědněji dozadu. Hrálo se většinou na polovině hřiště a my postupně překonávali obranu soupeře, což se povedlo a zároveň jsme do ničeho vážnějšího soupeře nepustili.

Branky: Adam

SK Ď : FAAZ 4:0 Utkání bylo od samého začátku jednoznačné. Hráli jsme mnohem lépe a soupeře jsme přehráli díky daleko lepšímu pohybu a přístupu kluků v osobních soubojích. Soupeř dobře střílel, ale Jindra vše z bravurou kryl.

Kuba S., Luky, Kryštof, Adam

SK Ď : FD Jinočany 5:2 Soupeř nás zaskočil rychlým nástupem do utkání, jeho vysocí chasníci nehráli špatně a chvilku trvalo než jsme chytili jejich tempo. K obratu zavelel Kuba S., který prošel celé hřiště a nekompromisně zakončil. Chvíli po něm ho napodobil Kryštof a bylo srovnáno. Pak již soupeř přestal klást odpor a tak jsme si mohli na závěr vychutnat nejlepší akci kterou předvedl Adam svým neuvěřitelným průnikem.

Branky: Kuba S., Kryštof, Adam, Kryštof, Adam

Celkové umístění : 1. SK Ď 2. Xaverov 3. Psáry 4. FAAZ 5. Jinočany. Celkové skore 13:5 je také moc hezké.

Za celý turnaj musím klukům vyseknout poklonu, všichni zůčastnění udělali maximum pro tým a vítězný pocit si zasloužili.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery