Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Zbuzany 11.3.2017

publikováno 13.03.2017

V sobotu ráno 11. 3. 2017 jsme se vydali, letos do třetice, na turnaj do Zbuzan. Nastoupili: Kuba S., Tadeáš, Dominik, Honza B., Jára, Jáša, Kuba K., Dáda, Fíla,  Honza K., Lukáš, Jindra, Štěpán, Martin, Tomáš N. Odehráli jsme dva turnaje po sedmi týmech systémem každý s každým.

Modří: Rudná (4:1) Začali jsme ve velkém stylu, soupeře, se kterým jsme se minulý turnaj trápili, jsme přehráli v naprosté pohodě.

Modří: Plzeň Peřín(4:0) Opět jsme hráli výborně, měli jsme obrovskou převahu, kluci si velice dobře přihrávali.

Modří: Slaný (0:2) Hráli jsme opět dobře, byli jsme mnohem lepší nežli soupeř, branku soupeře jsme stýkali množstvím šancí, ale to bylo vše. Branku jsme nedali, a přestože soupeř měl pouze dva střelecké pokusy na naší branku a za polovinu se dostal jen opravdu zřídka, prohráli jsme o dvě branky.

Modří: Radonice (6:0) Tento zápas byl vyloženě koncert, klukům se dařilo téměř vše. Skvěle jsme kombinovali před soupeřovou brankou.

Modří: Říčany (2:0) Těžký vyrovnaný zápas, který ovšem kluci od začátku kontrolovali. Soupeře do ničeho nepustili přes výborně zorganizovanou obranu.

Modří: Xaverov (2:0) Poslední zápas rozhodl o celém umístění. Kluci se na tento zápas moc těšili. Hráli od začátku až do samého závěru výborně, skvěle bránili a měli i množství šancí, které využili. Všichni makali opravdu jako jeden tým. Za celý turnaj musím všechny moc pochválit, byla to jízda :o)

Červení: Kolín (0:1) Kluci začali dobře, zápas byl naprosto vyrovnaný, i když my jsme se soustředili pouze na bránění.

Červení: ČAFC (1:3) Další naprosto vyrovnaný zápas. Kluci mě velmi mile překvapili. Soupeř strhl vítězství na sebe až v samotném závěru. Tentokrát k našemu vítězství chybělo jen málo.

Červení: Plzeň Petřín (2:1) Kluci šlapali a měli i více ze hry, přesto vítězství bylo opravdu vydřené a stálo je hodně sil.

Červení: SK Plzeň (0:2) Další velice těsný zápas. Kluci bojovali jako lvi, ale vždy jsme udělali nějakou fatální chybu.

Červení: Karlovy Vary (0:3) Výsledek tohoto zápasu mě mrzí, protože jsme mohli uhrát mnohem lepší. Všechny branky jsme si způsobili sami vlastní rozehrávkou.

Červení: Xaverov (0:4) Kluci v průběhu turnaje makali a sil ubývalo, na tento zápas už bohužel žádné nezbyly. Škoda. I tak však musím tentokrát tento tým pochválit. Příjemně mě překvapili  svou bojovností, a i když jsme skončili na posledním místě, kluci odehráli více jak polovinu turnaje velice dobře.

Branky: 5 Štěpán, 4 Dominik a Jáša, 2 Fíla A Kuba K., po jedné Jára, Kuba S., Jindra, Dáda

Super fotky od Mirka ZDE - moc děkujeme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery