Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Háje 25.2.2017

publikováno 27.02.2017

V sobotu 25. 2. 2017 jsme již po třetí dorazili na halový turnaj pořádaný fotbalovým klubem Háje. Nastoupili: Dominik, Tadeáš, Jáša, Kuba S., Kuba K., Honza B., Štefan, Filip Vl., Jindra. Turnaj byl pro šest družstev hraný systémem každý s každým, na větší počet vstřelených branek. My jsme se postupně utkali:

SKĎ : Tempo (0:2) V úvodním zápase jsme se seznamovali s povrchem, mantinely, velikostí branek atd. Přestože kluci nehráli špatně, nepodařilo se nám zaznamenat ani jednu branku.

SKĎ : Háje1 (3:0) Ve druhém zápase chtěli kluci odčinit úvodní zaváhání, vlítli na soupeře, kterého k ničemu vážnému nepustili.

SKĎ : Háje 2 (6:0) Naprosto jednoznačný zápas ve kterém jsme dominovali ve všech ohledech. Kluci hráli výborně, s trochou štěstí jsme mohli zaznamenat mnohem více branek.

SKĎ : Štěrboholy (1:1) Měli jsme převahu, kterou jsme korunovali brankou, ale poté co další branky nepřicházeli, jsme si nedůsledným bráněním nechali dát branku a přestože kluci hodně chtěli zvítězit, soupeř se houževnatě bránil a ubránil.

SKĎ . Střešovice (1:0) V posledním zápase již kluci viděli medaile, ale tentokrát nenechali nic náhodě a zápas dovedli zaslouženě do vítězného konce.

Za celý turnaj musím kluky moc pochválit, byla to radost a první místo si jednoznačně zasloužili. Celkové skóre 11:3.

Branky: 6 Dominik, 4 Jáša, 1Táďa

 

Fotky jsou ZDE - děkujeme Lence

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz