Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Zbuzany 19.2.2017

publikováno 21.02.2017 (aktualizováno 23.02.2017)

Náš  druhý letošní turnaj jsme odehráli ve Zbuzanech v neděli odpoledne 19.ůnora. Turnaj byl pro 8. mužstev systémem každý s každým, přičemž tři týmy byly ročníku 2006 a ostatní 2007. Nastoupili: Kuba S., Tadeáš, Dominik, Honza B., Jára,  Jáša, Kuba K., Dáda, Fíla, Kryštof, Štefan,  Martin, Adam, Lukáš, Honza K., Jindra, Tomáš N. Modří odehráli postupně tyto zápasy:

SKĎ Modří:  SKĎ Oranžoví (3:2). - Hned první zápas byl bratrovražedný. Kluci na obou stranách hráli vyrovnaně a vyhrát mohla obě družstva, přestože vedení měli oranžoví, nakonec se štěstěna přiklonila k modrým.

SKĎ : Sedlčany (3:1) Zápas jsme začali velice dobře, kluci makali, drželi jsme balon a snažili se o fotbal. Dařilo se nám i střelecky.

SKĎ : Doubravka (1:4) Naprosto jsme nechytili tempo soupeře, i když na naší obraně musím říct, že soupeř byl v součtu o několik metrů větší. Za celý zápas jsme měli jen jednu střelu, jinak jsme soupeře neohrozili.

SKĎ : Plzeň (2:4) Kluci chtěli odčinit předešlý zápas, vedli jsme dva: nula, ale zcela nepochopitelně jsme druhou polovinu zápasu darovali soupeři, který z minima vytěžil maximum.

SKĎ : Ústí n/L(1:2) To byl zcela jistě nejlepší tým na turnaji. Všem dával minimálně pět branek. Kluci hráli zodpovědně, dobře soupeře obsazovali a ten byl nakonec rád, že ke konci zápasu rozhodl vyrovnaný výsledek ve svůj prospěch.

SKĎ : Psáry 06 (6:0) Tento zápas se dá shrnout prohlášením výsledku Jáša 5: Psáry 0, protože přesně tak to i na hřišti vypadalo. Byli jsme všude a neustále jsme dobývali soupeřovu branku, klidně jsme mohli dát gólů i více.

SKĎ: Psáry 07 (2:2) Hráli jsme dobře, vedli jsme opět, ale naprosto hloupými chybami jsme soupeři darovali body. Málem nás to stálo medaile, jako na předchozím turnaji.

Celkově musím všechny kluky pochválit, kromě jednoho zápasu odehráli velice dobrý turnaj a stříbrné medaile si zasloužili. Skóre 18:15

Působení oranžového týmu nás tentokráte jednoznačně zklamalo. Dle trenéra odehráli kluci všechny zápasy na půl plynu, jedinou pochvalu zaslouží Dominik, který hrál výborně, ale ostatní ho v tom tentokrát nechali. Sice každý měl své světlé chvilky, ale těch bylo poskrovnu. Přestože si myslím, že tým nebyl slabší než modrý, kluci to na hřišti nepředvedli. Porazili pouze tým Psár 07 a skončili se Skóre 9:24 na pátém místě.

branky: 7 Jáša , 5 Adam a Dominik, 3 Fíla, 2 Lukáš , Táďa a po jedné Honza B., Martin, Kryštof

 

Fotky od Mirka ZDE  děkujeme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery