Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Zbuzany 29.1.2017

publikováno 08.02.2017 (aktualizováno 21.02.2017)

První letošní zimní turnaj jsme odehráli v neděli 29.1.2017 ve Zbuzanech. Zúčastnili se: Kuba S., Tadeáš, Dominik, Honza B., Jára, Štěpán, Jáša, Kuba K., Fíla, Kryštof, Štefan,  Martin, Adam, Lukáš, Honza K. Postavili jsme dva týmy ve dvou na sobě nezávislých turnajích. Červení se utkal postupněs týmy :

SKĎ : Jihlava 3:2 - Do zápasu jsme vstoupili dobře, vsítli jsme brzo branku, ale pak jsme polevili a nechali si dát dvě rychlé. Kluci to, ale nevzdali, zabrali a zápas vyhráli.

SKĎ : Meteor 0:1 - Super rychlý zápas, sice byl soupeř lepší, ale hrálo se převážně ve středu hřiště s minimem brankopvých příležitostí na obou stranách, kluci makali, měli jsme i tutovou šanci, ale tu brankář zázračně zachytil.

SKĎ : Háje 0:2 - Nevím, kdo tento zápas odehrál, ale naši kluci to nebyli.

SKĎ : Rudná 2:2 - Celý zápas jsme měli pod kontrolou, hráli jsme v pohodě, ale snad pět sekund před koncem zápasu jsme si nechali dát hloupou branku, která nás nakonec stála medaili, škoda.

SKĎ :  Podolí 1:0 - Celý zápas se nesl ve znamení dobývání soupeřovi branky, což se nakonec i povedlo, dobrý zápas na závěr.

Červený tým odehrál dobrý turnaj a až na jeden zápas jsem byl spokojen. Největší slabinou nám byla absence brankáře.

Modrý tým se celý turnaj hledal a zabral až v posledním zápase. Kluci hráli, jak kdyby to byl jejich první zápas. Zcela jistě se od nich čekalo víc.

 

Branky: 4 Adam, 1 Dominik a Štepán

 

Fotky na odkazu ZDE - děkujeme Lence

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz