Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Turnaje a zápasy

TU Březiněves 28.8.2016

publikováno 31.08.2016

V neděli po soustředění jsme se zúčastnili turnaje v Březiněvsi. Zúčastnili se: Fíla,  Jáša, Adam, Dáda, Kuba S., Martin, Tadeáš, Dominik. Byl to turnaj, který byl velice dobře obsazen, což spolu s únavou kluků a množstvím zranění uštědřených během sostředěnía se na našem umístění odrazilo.
Hrálo se na dvě skupiny systémem každý s každým a následné zápasy o umístění.

SK Ď : Praga Praha 5:0 Vstup do turnaje nám vyšel dokonale. Soupeře jsme naprosto přehráli a nepustili ho téměř k ničemu.

SK Ď :TJ Březiněves 5:3 Vstup do zápasu byl dobrý, kluci šli poměrně brzo do vedení, ale jak je u tohoto soupeře zvykem, nechtěl dát svojí kůži zadarmo a bojoval a snažil se zápas otočit. Naši ale zabrali a zvítězili.

SK Ď : Dukla  1:10 Začali jsme slušně, ale po třech gólech a pěti munutách jsme již chtěli zápas jen odchodit a soupeř byl nemilosrdný.

SK Ď : Jablonec 1:3 Kluci makali od začátku do konce. Celý zápas byl naprosto vyrovnaný a do poslední minuty se soupeř musel bát o vítězství, které si pojistil až v samém závěru. Kluky musím za tento zápas pochválit a specielně Adama, který uhlídal nejlepšího střelce turnaje a naprosto k ničemu ho nepustil.

SK Ď : Čechie Kralupy 1:3 Po zápase s Jabloncem jsme již neměli síly a téměř všichni kluci byli zranění. Uhráli jsme co jsme mohli.

Celkově si myslím, že jsme odehráli dobrý turnaj a když uvážím, že lepší než pátí jsme nemohli být, tak jsem naprosto spokojen. Pokud zapomenu na zápas s Duklou(všichni ostatní dostali stejné příděly), který jsme si s klukama vyříkali, tak jsme určitě ostudu neudělali.

Branky: 3 Dáda a Dominik, 2 Kuba S. a Táďa, 1 Jáša , Adam

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz