Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Kralupy

publikováno 24.04.2016 (aktualizováno 06.05.2016)

V sobotu 23. 4. 2016 jsme se zúčastnili 3. ročníku Mero cupu velkého turnaje v Kralupech nad Vltavou. Byl to turnaj pro 14 týmů hrajících ve dvou skupinách a následně zápasy o umístění. Délka zápasu byla 12 minut. Naše barvy hájilo sedm (osm statečných) : Matěj, Fíla, Kuba S., Kuba K., Jindra, Kryštof, Filip Vla., a Jáchym, který nám pomohl alespoň s částí turnaje. Postupně jsme se utkali s 6 týmy ve skupině a následovala část o umístění, další tři zápasy.

Kolín - 1:8 - První zápas, supertěžký soupeř. Co k tomu dodat..... Určitě jsme nemuseli prohrát takovýmto výsledkem, ale tento tým byl úplně někde jinde.

Čechie Kralupy  - 1:1  - Kluci se pomalu rozehrávali a oklepali se z prvotního šoku, měli jsme převahu, ale v nastaveném čase jsme si nechali dát branku.

Doksy - 2:1 - Od počátku jsme byli pány na hřišti a hráli jsme v pohodě.

SK Kladno - 4:2 - Soupeře se zvučným jménem jsme přehráli bez menších potíží a s přehledem.

Vojkovice - 3:1 - V tomto zápase jsme měli drtivou převahu a velké množství šancí, klidně to mohlo skončit i 10:1, ale my proměnili jen tři :(

Satalice - 1:1 - Zápas jsme měli dobře rozehraný, ale nedokázali jsme šance proměnit, na vyrovnání měl zcela jistě svou zásluhu i afektovaný trenér soupeře.

Chabry - 1:2 - Naprosto vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách, soupeř šel však brzy do vedení a přestože se kluci snažili a dali do toho všechno, na zvrat to již nestačilo.

Satalice - 1:0 - Repríza zápasu ze skupiny, ale tentokrát jsme byli mnohem lepší a soupeře jsme si pohlídali. I šancí jsme měli velké množství, ale brankář spolu se štěstím a naší nepřesností víc, jak jednu branku nepřipustil.

Čechie Kralupy - 2:0 - Opět repríza zápasu ze skupiny a opět mnohem lepší zápas v náš prospěch. Tentokrát jsme soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili.

Nakonec tedy 5. místo při 9 odehraných utkáních s bilancí 5 vítězství, 2, remizy, 2 prohry a skóre 16:16. Všechny zúčastněné musím pochválit, odehráli skvělý turnaj. Je škoda, že jsme měli tolik omluvenek, zcela jistě jsme se mohli umístit mnohem lépe.

Branky: 5 Jindra a Matěj, 3 Kuba K., a po jedné Fíla, Kuba S. a Kryštof

 

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz