Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Ovčín

publikováno 22.03.2016 (aktualizováno 25.03.2016)

20. 3. 2016 jsme se zúčastnili letošního prvního venkovního turnaje. Sice se měl turnaj konat v nafukovací hale, ale v poslední chvíli došlo ze strany pořadatele ke změně. Přestože jsme se báli chladného počasí, bylo okolo čtyř stupňů, nakonec vše proběhlo bez problémů. Nastoupili modří: Tadeáš, Jindra, Dominik, Honza H., Filip Vla., Kuba K., Honza K. a oranžoví: Kuba S., Martin, Honza B., Jáchym, Kryštof, Fíla. Turnaj byl pro šest družstev systémem každý s každým po 14 minutách.

SKĎ modří: SKĎ oranžoví (1:1) V prvním zápase na sebe narazily oba naše týmy, zpočátku byla převaha na straně modrých, pak ale oranžoví zabrali a hru i skóre vyrovnali.

SKĎ modří : SK Petřín Plzeň (2:0) Kluci měli mnohem více ze hry, soupeře přehrávali a zaslouženě zvítězili.

SKĎ oranžoví : Xaverov 2 (0:1) Byl to zápas, ve kterém soupeř byl lepší, kluci se jen bránili a nebýt několika skvělých zákroků Martina, mohli jsme prohrát s větším rozdílem.

SKĎ modří : Union Vršovice (2:2) Vršovice začali bleskově a už za dvacet sekund vedli 2:0. Kluci pak zabrali a dokázali zápas alespoň vyrovnat.

SKĎ oranžoví : Xaverov (0:1) Vyrovnaný zápas, který se rozhodl až v samotném závěru, kdy Jášovi soupeř stoupl na malíček a ten nemohl zasáhnout.

SKĎ modří: Xaverov 2 (1:2) Opět vyrovnaný zápas, ale soupeř prostě chtěl více vyhrát.

SKĎ oranžoví : Union Vršovice (1:3) Začali jsme špatně, ale po obdržené brance jsme zmobilizovali síly a soupeře jsme naprosto ze hřiště vymazali. Zcela jistě nejlepší zápas oranžového týmu, kdy všichni makali a přispěli svým výkonem k vítězství.

SKĎ modří : Xaverov (1:3) Poslední zápas modrého týmu se nesl v duchu celého turnaje, kluci se snažili, ale když už si vypracovali nějakou šanci, neměli štěstí. Za stavu 2:0 se ještě snažili zápas zdramatizovat, ale soupeř nakonec přidal pojistku.

Celkové skóre modří 7:8, oranžoví 7:4 a páté respektive třetí místo.

Branky: 5 Táďa, 2 Jáša, Kuba S., Fíla a po jedné Honza B., Kuba K. a Dominik

 

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery