Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Odolená Voda

publikováno 01.03.2016

V sobotu dopoledne 27.2.2016 jsme se zúčastnili se dvěma týmy halového turnaje v Odolené Vodě. Nastoupili: modří - Jindra, Dominik, Honza H., Péťa, Jára, Filip Vl. a oranžoví - Matěj, Kuba K., Kuba S., Honza B., Štefan, Jáša, Martin. Turnaj byl pro šest týmů, ale na poslední chvíli se jeden tým odhlásil a tak nakonec jen pět týmů systémem každý s každým po 18 minutách.

Modří : Oranžoví (3:1) První zápas svedl dohromady oba naše celky. Z určitého úhlu pohledu to bylo dobře, alespoň pro jeden tým byl první zápas vítězný:o) Modří nebyli o mnoho lepší, ale nakonec po chybách v rozehrávce oranžového týmu s přehledem vyhráli.

Modří :  ACS dívky (3:0) Klucí hráli dobře, sparťanky poměrně snadno přehráli, branek mohli přidat i mnohem více.

Oranžoví : Sokol Libiš (0:4) Kluci byli jak bez života, celý zápas doslova odchodili.

Modří : Sokol Libiš (0:2) Naprosto vyrovnané utkání, kdy soupeř využil našeho zaváhání.

Oranžoví : FC Mělník (1:3) Troufnu si napsat, že to byl nejlepší zápas oranžového týmu. Kluci makali, zápas byl dlouho vyrovnaný, ale někdo vyhrát musel. My to tentokráte nebyli.

Modří : FC Mělník (1:6) Kluci šli do zápasu s velkými ambicemi - klasicky počítali o kolik musí vyhrát, aby byli první:o) Vše se zhroutilo po první brance v naší síťi. Kluci naprosto odpadli a zápas vypustili.

Oranžoví : ACS dívky (2:1) Do zápasu jsme šli dobře, ale ke konci jsme se o výsledek museli i bát.

Celkově tedy modrý tým 3. místo, oranžový tým 4. místo.

Branky: 3 Táďa, 2 Dominik, Matěj a po jedné Jáša, Kuba S., Filip Vl.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery