Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Zbuzany 6.2.2016

publikováno 10.02.2016

V sobotu dopoledne 6.2.2016 jsme se zúčastnili (a to to myslím vystihuje naprosto přesně) turnaje v nafukovací hale ve Zbuzanech. Nastoupili: Oranžoví- Táďa, Dominik, Honza H., Honza K., Jára, Jindra, Fanda, Tomík. Modří- Kryštof, Dáda, Filip Vl., Jáchym, Kuba S., Honza B., Fíla, Martin. Modří se utkali postupně s týmy:

SC Xaverov (1:5) - tradičně první zápas, naprosto špatný začátek. Málo pohybu, žádné souboje, v bráně se nám nedařilo... prostě klasika.

Kolovraty (1:1) - Hráli jsme dobře, ale spálili jsme takové množství šancí, že jsme si snad ani vyhrát nezasloužili.

Dubeč (2:1) - Dobrý zápas, kluci makali a byli lepší i když brankář soupeře nám pořádně zatápěl.

Holoubkov (3:3) - Měli jsme výborný začátek, vedli jsme 2:0, pak ještě i 3:2 , ale konec zápasu nám naprosto nevyšel.

Braník (1:6) - Jediné co k tomuto zápasu můžu napsat, že jsme byli pomalejší. Bohužel jsme neměli brankáře a proti Bráníku se takhle hrát nedá.

Kluci v modrém týmu neodehráli špatný turnaj, ale bohužel dnes jen páté místo, k bronzové medaili nám chyběly 2 bodíky. Přesto musím všechny pochválit.

Oranžový tým měl nalosovanou velice těžkou skupinu, ve které se utkal s týmy FK Kolín, Viktoria Plzeň, Hradec Králové, FK Admira, SKK Hovorčovice. Z oranžového týmu chválí trenér pouze Dominika, který se snažil, ale ostatní kluci se turnaje pouze zúčastnili. Je jasné, že v takovéto sestavě proti těmto soupeřům jsme nemohli pomýšlet na buh ví jaké výsledky, ale kluci do toho mohli dát víc.Nakonec tedy poslední místo.

Branky: 2 Dominik a po jedné Filip Vl., Fíla, Jáša, Kuba S., Dáda, Honza B., Martin, Táďa, Tomík

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz