Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Milovice 31.1.2016

publikováno 02.02.2016

V sobotu 31. 1. 2016 jsme se vydali do Milovic na odpolední turnaj. Nastoupili: Jára, Kuba K., Jáša, Adam, Tomík, Dominik, Tadeáš, Kuba S. , Honza K. Turnaj byl pro šest týmů systémem každý s každým při délce zápasu 16 minut.

Mladá Boleslav (0:3) Jak je naším zvykem, první utkání jsme odehráli na méně než padesát procent, soupeřovu branku jsme snad ani neohrozili.

Poděbrady (3:1) Naši měli herní převahu, utkání kontrolovali od začátku až do konce, měli množství šancí. Chtěli odčinit první zápas.

Sadská (1:1) Vedli jsme a pak jsme si po hrubé chybě nechali vstřelit lacinou branku. Od té chvíle jsme měli drtivou převahu, ale branku jsme již nezaznamenali, přestože jsme měli čtyři tutové brankové příležitosti.

Pečky (3:1) Z posledního turnaje v Pečkách jsme měli soupeři co vracet a kluci tentokrát nenechali nic náhodě, přestože soupeř měl spoustu šikovných kluků. Naprosto jednoznačně jsme je přehráli.

TJ Kyje (2:0) Již od samého začátku jsme zaznamenali branku a pak se hrálo téměř výhradně na straně soupeře, který se snažil o rychlé brejky, ale vzadu několikrát (na polovině hřiště) skvěle zachytal Adam.

S celým turnajem, vyjma prvního zápasu, jsem naprosto spokojen. Kluci makali a zaslouží velikou pochvalu. Celkové skóre 9:6 a bilance 3 výhry, 1 remíza a 1 prohra nám přinesly bronzové medaile.

Branky: 3 Jára, 2 Jáša, Kuba S. a Dominik

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery