Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Háje

publikováno 24.01.2016

16. ledna 2016 jsme odehráli letošní první turnaj v nové hale na Hájích. Zúčastnili se: Honza B., Martin, Matěj, Fíla, Dáda, Kuba S., Kryštof, Filip Vl., Štefan. Turnaj pořádal jako tradičně tým Háje a hrálo se, jak už je u nich zvykem ne na vítězství, ale na počet vstřelených branek. Turnaj byl pro šest mužstev, systémem každý s každým.

Viktoria Žižkov (1:0)  - Na to, že to byl první zápas, odehráli jsme ho slušně. Dobře jsme bránili, ale dopředu jsme nepředvedli naprosto nic, za vše mluví i to, že naší jedinou branku dal Matěj a to z pozice obránce naší svatyně.

Háje1 (2:4) -  V brance byl Martin. Hrálo se naprosto vyrovnaně, ale chyby při rozehrávce nás srazily.

Háje2 (2:1) - V brance byl tentokrát Dáda. Utkání mělo podobný průběh, jako předcházející zápas, s tím rozdílem, že kluci tentokrát víc chtěli vyhrát, což se jim povedlo.

Chodov (5:1) - Martin měl možnost na reparát v brance. Před tímto zápasem jsme klukům slíbili malou odměnu, pokud dají tři branky.....co naplat, za odměnu se hraje o poznání lépe :o)

Štěrboholy (3:3) - Chytal Fíla. Naprosto vyrovnané utkání jsme se za stavu 2:2 rozhodli pro diváky zdramatizovat a nakonec jsme byli rádi, že skončilo remizou.

Celkově jsme odehráli dobrý turnaj, 3 vítězství 1 remíza  a jedna prohra při 13 vstřelených brankách nám vynesla bronzové medaile. Všichni zúčastnění si určitě zaslouží pochvalu.

Branky: 5 Kuba S., 3 Matěj, 2 oba Filipové a jednu Kryštof

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery