Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Zbuzany - 21.11.2015

publikováno 24.11.2015 (aktualizováno 07.12.2015)

V sobotu 21. 11. 2015 jsme se ve dvou týmech zúčastnili dvou turnajů v nafukovací hale ve Zbuzanech.  Modrý tým: Fíla, Kuba S., Matěj, Tadeáš, Jáchym, Dominik, Dáda, Kuba K., Oranžový tým: Honza H., Martin, Honza K., Filip Vlas., Adam, Jára, Štefan, Honza B., Jindra.

SKD : Sokol Kolovraty(2:5) – Tradičně první zápas a kluci začali pomalejším tempem, hráli jsme ustrašeně, málo bojovali, no prostě jsme to celkovému vítězi turnaje nechali téměř zadarmo.

SKD : Viktoria Plzeň(2:2) – Hned od začátku kluci makali naplno a soupeři jsme nic podstatného nedovolili. Přestože soupeř vedl, dokázali jsme dvakrát dotáhnout skóre. Moc hezký zápas.

SKD : ČAFC(2:1) – Trošku jsme ubrali, ale zápas jsme v poklidu dovedli do vítězného konce, přestože jsme měli snad 20 brankových příležitostí, nakonec jen dva góly.

SKD: FK Admira(7:2) – Kluci lítali po hřišti a soupeře naprosto vymazali, celý zápas jsme hráli s Matějem v poli powerplay.

SKD: Xaverov(3:3) – Velice těžký zápas, který rozhodl o celkovém umístění. Celý zápas jsme dotahovali, ale ukázali jsme velkou sílu a chuť se poprat o medaile.

Celkově tedy 2 výhry, 2 remizy a jedna prohra při skóre 16: 13 a krásná bronzová medaile.

Pořadí: Kolovraty 15b., Viktorka Plzeň 8b., SKD 8b., Xaverov 7b……

Oranžovému týmu se tak dobře nevedlo, ale rozhodně se také snažili a bojovali, i když jsme se s trenérem shodli, že v některých zápasech měl jejich výkon rezervy. Utkali se s týmy: Dobřichovice, FAAZ, FK Kolín, ZČE Plzeň, Viktoria Plzeň. Minimálně ve třech zápasech si body zasloužili, ale soupeř šel vždy štěstí více naproti a měl větší hlad po bodech. Dnes to tedy stačilo jen na šesté místo.

Branky: 5 Kuba K., 4 Dáda, 2 Táďa, Fíla, Štefan, a po jedné brance Jáša, Máťa, Kuba S., Honza H., Jindra.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz