Úvod » Události

Soustředění Přimda 2015

publikováno 14.08.2015 (aktualizováno 25.08.2015)

Den první - sobota :

Kluci se po příjezdu rozdělili do pokojů a pokud Vás zajímá jak čtěte dále:-)

Pokoj č. 1: Kuba, Jáša, Fíla, Jindra, Maty

Pokoj č. 2: Kubík, Adam, Davídek, Dan

Pokoj č. 3: Míša, Péťa, Fanda, Filip Vla., Jirka

K obědu byla polévka - brambotačka a špagety.  Odpolední trénink proběhl v klidu a pohodě, všichni se už moc těšili, že si zahrajou fotbálek. K večeři byl guláš s knedlíkem, někteří si i přidávali. Po večeři jsme si zahráli pinčes, pak sprcha a chvilka klidu na pokojích. Přečteme pohádku a půjdeme na kutě :o)

Den druhý - neděle

V noci jsme měli pěknou bouřku, ochladilo se a bylo mokro, odpoledne dokonce pršelo, takže jsme dnešní tréninky absolvovalili v tělocvičně. Dali jsme si turnaj ve florbálku, Trošičku jsme se protáhli, proběhli jsme opičí dráhu, maličko si  zaposilovali, zahráli si spoustu her. K obědu jsme měli vepřové maso na kmíně a k večeři čočku s párkem. K velkému překvapení kluci jedli poměrně dobře. Pak nezbytný ping-pong, koupel, pohádka a na kutě. Všichni kluci jsou hodní, některým se stýská, ale to k tomu patří. Snad se to poddá :o)

Den třetí - pondělí

Počasí nám opět dnes nepřálo, celý den nám propršel a tak jsme potrénovali v tělocvičně a odpoledne jsme byli v místním aquaparku. Dost se nám tu ochladilo a s tričkem a trenýrkami tu už nevystačíme. Je zvláštní , že tolik dětí nemá s sebou oblečení :o) K obědu jsme měli uzené s bramborem, k večeři pak znojemskou s rýží. Kluci jedí každý den lépe a lépe, dnes už si dokonce i přidávali. Udělali jsme si soutěž v ninja factoru a kluci se vyřádili v bazénu, všichni byli spokojení a teď už všichni pochrupují :o)

Den čtvrtý - úterý

Ještě dnes nás počasí trápilo, ale odpoledne se už umoudřilo a snad už budeme moci konečně trénovat venku. Dopoledne jsme opět využili tělocvičnu, na florbal už ale nebyla nálada. :o) Odpoledne již nepršelo a kluci se už moc těšili na hřiště, tak jsme si zahráli i fotbálek. K obědu jsme dnes měli kuřecí na paprice s těstovinou k večeři pak byl švédský stůl a ten měl u kluků obzvlášť velký úspěch

Den pátý - středa

Opět nám dnes pršelo, ale naštěstí dopoledne jsme mohli potrénovat na hřišti. Odpoledne jsme se vydali na výlet na hrad Přimda a odtud jsme zamířili do aquaparku. Po večeři jsme si byli vyzkoušet místní posilovnu. Myslím, že všichni si dnešní den užili a už se těší na zítřejší dopolední trénink. K obědu jsme měli ryzoto, k večeři pak vepřový řízek. Kluci se tak těšili, že jsme museli jít na večeři o čtvrt hodiny dříve a celou cestu skandovali "řízek, řízek" :o)

Den šestý - čtvrtek

Počasí už je lepší a tak tvrdě trénujeme, kluci makají a tak se začíná projevovat únava. Objevují se taky bolístky, ale nic vážného. Všichni už se moc těší domu:o) Dvakrát jsme potrénovali, vyzkoušeli nějaké nové hry, kluci se bavili, zablbli jsme si na hřišti, o poledním klidu jsme měli tombolu. Zítra nás čeká přátelák a když šli kluci spát, tak nemluvili o ničem jiném :o) K obědu byly buchtičky se šodo, k večeři pak štěpánská omáčka s rýží. Kluci si přidávají, ale stejně jim musíme dávat druhé večeře.:o)

Den sedmý - pátek

Venku je nádherně, počasí, jak z katalogu, všichni mají dobrou náladu. Dopoledne trénink, odpoledne zápas proti Tachovu, táborák a večer diskotéka. K obědu těstoviny na způsob halušek se slaninou a zelím, k večeři hovězí maso s mrkví a bramborem. Je dobře, že už pojedeme domu, kdyby to takhle pokračovalo dál, tak by nás tady kluci snědli :o) Místo poledního klidu jsme si zabalili, tak snad budou mít všechno :o)

Foto 1.den

Foto 2.den

Foto 3.den

Foto 4.den

Foto 5.den

Foto 6.den

Foto 7.den

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery