Úvod » Turnaje a zápasy

Turnaj Ďáblice + oslava zakončení sezony

publikováno 24.06.2015

V sobotu 20. 6. 2015 jsme odehráli poslední turnaj na našem domácím hřišti. Turnaj byl naplánován od samého počátku s jediným cílem, aby si všichni mohli zahrát. A to, myslím bylo do posledního písmene splněno.  Turnaje se zúčastnili až na drobné výjimky všichni naši borci, kteří nastoupili ve třech týmech. O medaile si zahrály ještě dva týmy Březiněvsi a jeden tým Střešovic. Těmto týmům velice děkuji za účast. V den turnaje se nám navíc odhlásil tým Hovorčovic a jen díky přispění týmu z Březiněvsi jsme mohli tento turnaj uskutečnit, neboť tým Hovorčovic jsme složili společně právě s tímto týmem pod hlavičkou All Stars. Všechny zúčastněné týmy odehráli šest zápasů po 13 minutách, systémem každý s každým, což byla myslím dostečná zápasová porce.  Turnaj se nehrál na vítězství, ale na počet vstřelených branek, což už jsme si vyzkoušeli i na jiných turnajích, a myslím, že to je rozhodně správná cesta, jak bojovat proti tlaku, který na dětech je. Všichni na hřišti si zahráli fotbal, bojovali, bavilo je to a o to rozhodně šlo.

Po skončení turnaje následovala klasická rozlučka se sezonou. Kluci vypili dětské šampaňské, snědli dort, melouny, sušenky, chipsy a jiné pochutiny, zahráli si tradiční zápas proti maminkám a pak jsme se již rozešli na prázdniny.

 Všichni si užijte krásné prázdniny a dovolené plné sluníčka a koupání a 15. srpna se potkáme na soustředění, kde se připravíme na další sezonu, na kterou se již moc těšíme.

fotky ZDE

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery