Úvod » Události

Soustředění Přimda

publikováno 06.08.2014 (aktualizováno 09.09.2014)

16.8.2014 - Ahoj všem, dorazili jsme v pořádku, kluci už jsou rozděleni v pokojích. K obědu jsme měli špagety, teď si trochu odfrkneme po obědě a půjdeme vyzkoušet místní hřiště. Nikdo nemusíte mít obavy, všechny děti jsou v pohodě. Po večeři jsme si zahráli ping-pong, přečetla se pohádka a hajdy na kutě. Všichni spali celou noc.

17.8.2014 - počasí nám sice nepřeje, ale potrénovali jsme v tělocvičně, odpoledne jsme si dali florbálek, což kluky strašně baví a o fotbalu už nechtějí ani slyšet.

18.8.2014 - vyzkoušeli jsme další hřiště, trénovali jsme kličky (tanečky  a pády :) po odpoledním odpočinku jsme se utahali fotbalem a večer byla tombola

19.8.2014 - konečně nám svítí sluníčko. Dopoledne jsme potrénovali kličky, odpoledne jsme byli v akvaparku a večer jsme si vyrobili náramky. Jindrovi vypadnul zub

20.8.2014 - Dopoledne jsme si dali závody a odpoledne výlet na zříceninu Přimda. Pro velký úspěch opět vyrábíme náramky :)

21.8.2014 - Dopoledne tělocvična- florbal a "ninja factor" odpoledne fotbálek a bazén. Péťovi taky vypadnul zub a Jášovi a Míšovi se kývou :o)

22.8.2014 - Dopoledne poslední trénink, odpoledne přáteláček ve Stráži, který jsme po boji zvítězili 9:4, starší přípravka vyhrála 20:2 a žáci 6:1. Cesta autobusem zpět na Přimdu byla hodně emotivní a radostná. Po večeři opékání vuřtů u táboráku.

23.8.2014 - Zabalili jsme si věci a po snídani se vydali domu.

Všechny kluky musím moc pochválit za celé soustředění, všichni byli moc šikovní, hodní a poslušní. Ani s jídlem jsme velké problémy neměli, usínání bylo bezproblémové a noci klidné. Jediná věc, co v příštím soustředění změníme, bude množství sladkostí z domova :o) Speciání poděkování patří Lence za vydatnou pomoc. Děkujeme.

Prosím napište pokud někdo máte v kufru zabaleny věci, které máte navíc- kluci Sovovi postrádají mikiny a tepláky.

Fotky z přáteláku a opekání vuřtů

Další fotky ZDE

FOTKY ZE SOUSTŘEDĚNÍ

Poslední fotky ZDE

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery