Úvod » Turnaje a zápasy

Letní turnaj a dokopná

publikováno 24.06.2014 (aktualizováno 25.06.2014)

V neděli 22.června se uskutečnila poslední letošní akce před letními prázdninami. Nejprve dopoledne jsme uspořádali turnaj pro deset družstev, jehož se zúčastnili: Čechie Kralupy, Sokol Kolovraty, Dukla JM, FAAZ Praha, Dukla Praha, Čechie Dubeč, TJ Březiněves, FK Újezd n/l a dva týmy z Ďáblic, aby si mohly na konec sezony zahrát všechny naše děti. Hrálo se ve dvou skupinách zápas po 16 minutách, každý s každým a poté následovaly zápasy o umístění. Nejlépe se v turnaji vedlo týmům FAAZ Praha, Dukly JM a Újezdu n/l. My jsme odehráli několik pěkných, bojovných zápasů, ale výsledkově se nám bohužel nedařilo.

Odpoledne po turnaji následovala oslava zakončení sezóny a nezbytný zápas maminek proti dětem, proběhlo dětské šampaňské a skvělý dort a další dobroty. Celý den se myslím opravdu povedl a všichni odcházeli spokojeni.

 

Touto cestou bych Vám všem zúčastněným chtěl poděkovat za pomoc při organizování turnaje a přípravách na oslavě. Zároveň i všem ostatním popřát krásné slunečné léto, příjemné dovolené, dětem bezstarostné prázdniny a již teď se těším na shledanou na soustředění v srpnu a další fotbalovou sezónu.

 

 

 

Naše branky: 4 Dominik, 3 Filip V., 2 Tadeáš, a po jedné Jindra, Vojta a Kuba S.

Modří: Honzík, Filip V., Filip M., Tadeáš, Dominik, Jáchym, Vojta, Kuba S., Kubík V.

Oranžoví: Péťa, Jindra, Davídek, Jára, Kubík K., Fanda, Dan, Adam.

 

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona MD 23/24
Jarní část Podzimní část   11.5.2024 - Praga 7:2 (1:1) DádaS - KubaS, Bruno, Jáša, Martin, Ondra, Filip, Zábr, KubaK, Dominik, Ošky - ...

Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery